LES MAGRANES I LES SEVES POSSIBILITATS!

Hola a tots i a totes!

La tardor és una estació de l’any que ens dóna moltes oportunitats per aprendre a través de l’experimentació i la descoberta d’elements naturals com: fulles, pinyes, branques, castanyes, bolets, fruits…

Durant el mes d’Octubre i Novembre hem treballat i treballarem amb molts d’aquests elements, ja que, són infinitament rics i variats. D’aquesta manera treballem amb ells l’observació directa i l’apropament a la realitat amb els elements del seu entorn, experimentem amb textures, formes, colors… i aprenen tant el vocabulari bàsic dels elements, com cançons i contes de la tardor.


LES MAGRANES I LES SEVES POSSIBILITATS 


OBSERVACIÓ: En primer lloc hem observat la magrana, la seva forma rodona, les diferents mides, la corona que té a dalt i les tonalitats de colors que hi ha en una sola magrana.



PSICOMOTRICITAT FINA: Tot seguit les vam obrir, les vam observar, les vam començar a desgranar i posar en un plat. Al principi costava una mica, però després… que divertit!


ALIMENTACIÓ SALUDABLE: Un cop desgranada la vam tastar! Mmmm que bona!!! Tot i que no a tots ens va semblar bona...



EXPRESSIÓ PLÀSTICA: I finalment vam pintar amb les magranes, sí sí amb les magranes! Alguns pintaven amb el tall de magrana sencer, altres amb el suc i d’altres buscaven la precisió i pintaven amb els grans.


 
ESPONTANEÏTAT: Tot i que de vegades se’ns oblidava que estàvem pintant...

Comentaris