L'HORT ESCOLAR!

 

Hola a tots i a totes!!

L'hort escolar és un espai d'observació, manipulació, vivencial i pràctic, que engloba totes les àrees. És una oportunitat pel desenvolupament sostenible, un espai on descobrir les relacions entre l'ésser humà i la natura. També ofereix una oportunitat educativa per treballar l'autonomia, les relacions socials, els hàbits, els valors, la cooperació i la participació. 

Hi ha infinits beneficis que aporta la creació d'un hort a l'escola, per exemple: Permet un aprenentatge significatiu, promou una consciència de cura i respecte per la natura, fomenta valors com la responsabilitat, la sensibilitat, el compromís i la paciència. Potencia el treball col·laboratiu i cooperatiu. Fomenta les relacions socials, sensibilitza sobre l'alimentació saludable. També poden veure la necessitat de respectar els animals que es troben en ell. 




A la llar hem començat a introduir en el nostre dia a dia l'hort i hem treballat molt... Hem tret males herbes, hem plantat plantes que teníem per casa i les hem regat. La nostra idea (si la COVID ens ho permet) és realitzar el Projecte pati amb totes les famílies, i serà en aquest moment que començarem a fer l'hort amb plantes aromàtiques, verdures i hortalisses, i podran observar els canvis que s'originen. 









Comentaris