Contes que ens agraden

Us volem compartir un petit recull de contes tant de llar 1 com de llar 2 que agraden molt a els infants.



LLAR 2 

Conte 1: 

Títol: T’estimo (quasi sempre)

Autor/a: Anna Llenas

Ressenya: Els protagonistes del conte són en Lolo i la Rita que són molt amics. Tot i això, també tenen algunes diferències i tot sovint, s’enfaden. Tots som diferents i de vegades, ens costa acceptar-ho. 

Conte 2:


Títol: El monstre rosa

Autor/a: Olga de Dios

Ressenya: El monstre rosa es troba en un món on tot és de color blanc i ell és diferent de tots els altres i per això, no és acceptat. Fins i que un dia decideix marxar a un altre indret, on tothom és diferent i això, enriqueix les amistats i relacions, permetent que tots tinguin el seu lloc en un món de molts colors. 


Conte 3:
Títol: El pastís és tan amunt 

Autor/a: Susanne Straber 

Ressenya: Els diferents animals que surten al conte volen aconseguir un tros de pastís, però està molt amunt. Proven d’enfilar-se un a sobre de l’altre per arribar-hi fins que el nen se l’emporta. Tot d’una, per sorpresa, el nen surt per la porta i els ofereix compartir el pastís. 
LLAR 0-1
Conte 1


Títol: El peix peixet

Autor/a: Guido Van Genechten 

Ressenya: En Peixet ha perdut la seva mare i comença a buscar-la. Primer, es troba un cranc vermell, després una estrella de mar taronja, més tard un cargol groc, a continuació una tortuga verda, seguidament una balena blava i finalment un pop lila... aconseguirà trobar la mare?


Conte 2

Títol: La lluna està trista

Autor/a: Guido Van Genechten 

Ressenya: És un conte molt dolç que ens ensenya a valorar l'amistat i a treballar de manera cooperativa, ja que de manera individual moltes vegades no aconseguim el que ens proposem. Hem d'ajudar als altres i acceptar ajuda quan ens faci falta.
La lluna està trista i l'elefant vol posar-hi remei, però no pot fer-ho sol i necessitarà l'ajut dels seus amics.

Conte 3


Títol: On és la senyora marieta? 

Autor/a: Ingela P. Arrhenius

Ressenya: Un llibre que presenta els animals que agraden als més petits on a cada pàgina un dels animal està amagat i els infants han de trobar-los. 

Comentaris