NADAL AL DRAGUILÓ!

EL NADAL A LA LLAR D'INFANTS

El desembre és el mes del Nadal, el fred, la màgia, les llums, els colors, les cançons, tradicions i celebracions... i això ens encanta!!

EL CALENDARI D'ADVENT

A la llar descobrim el Nadal a través del calendari d'advent! Cada dia obrim un sobre i descobrim el que ens espera a dins...quin misteri!! Activitats, cançons, dites, contes... Que divertit!!


PINTEM L'ARBRE DE NADAL, LA POSTAL, EL MURAL D'HIVERN...

EL TIÓ ARRIBA A L'ESCOLA!!
Mentre explicàvem el conte de El Tio, ha sonat el timbre de l'escola. No hem vist a ningú, així que alguns ens hem espantat, d'altres més valents hem corregut a la porta per saber què passa. L'hem obert i... hem trobat el TIÓ!!! Quina alegria! L'hem entrat dins l'escola, l'hem tapat amb una manta, li hem posat una barretina i li hem donat menjar. Serà un Tió molt ben cuidat i mimat!


TIÓ TIÓ, CAGA TORRÓ!!
Després de donar-li menjar i tenir cura d'ell durant molts dies, avui hem fet cagar el Tió!! Hem sentit uns sorolls misteriosos i quan l'hem anat a veure ens hem adonat que s'estava tirant pets! Quina pudor!! L'hem cagat de dos en dos i quan hem aixecat la manta, sorpresa..quants regals!!

    
   
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 

ESTEM SÚPER CONTENTS, HO HEM GAUDIT MOLT.
GRÀCIES TIÓ!

Comentaris