CAGUEM EL TIÓ!

Hola a tots i a totes!


Avui és l'últim dia de curs d'aquest any tan peculiar que ens ha tocat viure a tots i totes, un any diferent, un any difícil per molta gent. 
El Nadal és de les èpoques més maques de l'any pels infants i això, el virus, no ho podia espatllar també, per això, l'equip educatiu del Draguiló hem intentat fer que sigui un Nadal encara més màgic, més emotiu, ple d'amor i d'alegria pels infants. 

Ens hauria agradat fer un berenar amb les famílies com cada any, però les mesures de seguretat no ho han permès. No volíem que els nens i les nenes es quedessin sense, llavors... Hem fet un esmorzar de Nadal en família, perquè és això el que som, una petita família. Durant aquest, ens hem explicat moltes coses, hem menjat, hem rigut i hem cantat moltíssim. 

I finalment ens hem assegut davant del Tió, li hem cantat la seva cançó i... Per fi!! Ja ha arribat l'hora de fer cagar el Tió!! Primer els més grans, després els més petits i finalment tots a la vegada. Ha sigut tan emocionant, divertit i sorprenent pels infants, la màgia de Nadal en diuen.








Comentaris