LA MÚSICA!

Hola a tots i a totes! 

La música és un element habitual i normal a les nostres vides, des de ja abans de néixer estem en constant contacte amb la música. Hem d'entendre la música com un objecte de coneixement, com un mitjà de percepció, un estímul per a la producció creativa. La música ajuda a millorar, ja que, forma part d'aquesta mateixa disciplina aspectes com: el desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial, de la parla i motriu. 

Un infant que viu en contacte amb la música aprèn a conviure i relacionar-se millor amb els altres. La música aporta molts beneficis; Aporta seguretat i confiança, millora la manera de parlar i entendre el significat de cada paraula, també millora la capacitat d'aprenentatge, la concentració i potencia la memòria. Podem parlar també de l'expressió corporal, ja que és un terme que va lligat amb la música, és a dir, potència el control rítmic a través d'ella, l'infant pot millorar la seva coordinació i combinar una sèrie de conductes. 

Nosaltres introduïm la música amb jocs de falda, jocs de mans i dits, toquem instruments, ballem danses, cantem cançons, construïm el racó de la música... Que divertit que és i com ens agrada!! 







Comentaris