ELS DIES DE PLUJA!

 Hola a tots i a totes!


Com ja hem parlat anteriorment, és molt important sortir a l'exterior amb els nens i nenes. I podem sortir independentment de les condicions meteorològiques, sempre que, es vagi amb la roba adequada. Sí que és cert, que si plou tant i tant com ahir va ploure al Draguiló és més complicat, ja que, es va crear una super piscina al pati. La qual observàvem constantment des de la finestra i és tan interessant veure com plou, sentir la pluja com cau, fins i tot, treure la mà per la finestra, tocar-la i sentir que freda està.

Els infants tenien moltes ganes de sortir al pati, de jugar a l'exterior, però ahir no portaven la roba adequada per poder sortir i és per això que vam demanar a les famílies dels més grans de la llar que avui portessin botes d'aigua. 

Avui, després d'esmorzar... Ens hem abrigat, ens hem posat les botes d'aigua i... aquí ha començat la nostra petita aventura! Per sort el pati estava ple de basses, hem sortit a córrer i saltar, a trepitjar basses, a esquitxar, a buscar cargols... Els infants s'ho han passat d'allò més bé, ha sigut tan divertit i gratificant, que estem desitjant que torni a ploure per poder repetir! 










Comentaris