Animem-nos a sortir!

Un passeig diari aporta diversos beneficis com ara la possibilitat de descobrir els diversos estímuls que els hi genera l'entorn. 
A vegades però ens fa cosa sortir al carrer amb els més petits de casa, sobretot si fa fred. Però podem estar ben tranquils ja que l'únic que ens pot impedir sortir amb ells és que l'infant tingui problemes de salut. És bo que els infants estiguin en contacte amb l'exterior encara que faci fred ja que els canvis meteorològics també els han de viure i formen part de les seves rutines. 

En alguns països nòrdics com Suècia i Estocolm la majoria de llars d'infants opten perquè aquests facin la migdiada a fora així com també intenten passar el màxim temps possible a l'exterior, solament entren per dinar i quan les condicions climatològiques no permeten sortir. 

Moltes famílies també es sumen a aquesta iniciativa de fer les migdiades a l'aire lliure ja que han vist que els seus fills dormen millor i més temps quan estan a fora. 

La teoria que hi ha darrere d'aquestes migdiades a l'aire lliure és que els infants exposats a l'aire fresc, ja sigui durant l'estiu o a l'hivern, tenen menys probabilitats de contagiar-se entre ells que passant tot un dia en un espai tancat amb altre infants. 

Així que abriguem-nos i sortim al carrer tan com podem amb els més petits! 







Comentaris